Echte Bakkersgilde

?Volg jij ons al

Proef de ambacht met de Echte Bakkersbon

De lekkerste broodjes voor een geslaagd ontbijt, een heerlijk gebakje bij een kop koffie of de mooiste taart voor een echt feestje... onze Echte Bakkers hebben voor elke gelegenheid iets lekkers. 

Wil je iemand bedanken of feliciteren, zeg het met een Echte Bakkersbon! Met de bon koop je de lekkerste ambachtelijke producten bij een Echte Bakker. 

De bon is ook verkrijgbaar als E-bon! Ideaal, wanneer je bijvoorbeeld meerdere collega's een bon cadeau wil doen! Er is zelfs de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan de E-bon. 

Support your locals; met de Echte Bakkersbon steun je de lokale bakkers; de waarde van de bakkersbon wordt namelijk volledig uitgekeerd.

 

Geef passie en kwaliteit cadeau

Een Echte Bakkersbon kan ingeleverd worden bij ruim 330 Echte Bakker winkels door heel Nederland.
In elke winkel liggen producten van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit kunnen wij garanderen doordat zij Echte Bakkers zijn. Je bent namelijk niet zo maar een Echte Bakker! Je hebt een flinke dosis passie voor het vak nodig en je moet voldoen aan strenge eisen om je een Echte Bakker te mogen noemen. De producten worden door het jaar heen streng gecontroleerd door vakkundige keurmeesters. Hierdoor kunnen wij onze consumenten de beste kwaliteit garanderen! Met de Echte Bakkersbon geef je dus gegarandeerd een kwalitatief top cadeau! 

 

Wij helpen je graag verder

Je kan bij ons je Echte Bakkersbonnen en E-bonnen bestellen. Om het je helemaal makkelijk te maken, kunnen wij ook de verzending afhandelen.

Veel plezier met geven!

Echte Bakkersgilde

Agro Business Park 98
6708 PW Wageningen
0317-424342

Wil je contact opnemen met een van onze Echte Bakkers, kijk dan bij de contactgegevens van jouw dichtstbijzijnde bakker.